Köp eller återlämning av elevdator Hulebäcksgymnasiet VT24

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

 

När du började studera på Hulebäcksgymnasiet fick du låna en dator för dina studier. Snart är det dags för dig att ta studenten och du måste nu välja om datorn, laddare, hörlurar och väska skall lämnas tillbaka eller köpas ut till dagens marknadsvärde. Alla elever som läser nationellt program åk 3 på Hulebäcksgymnasiet ska svara i denna e-tjänst oavsett om du vill köpa eller återlämna (elever på Introduktionsprogrammen har ett annat upplägg och ska inte svara här).

Pris: 1 500 kr inkl. moms. 

Vi måste ha ditt svar senast fredagen den 17 maj oavsett vilket alternativ du väljer. 

Köp av dator 

Väljer du att köpa dator, laddare, hörlurar och väska svarar du ja i denna e-tjänst. Faktura kommer att skickas till din folkbokföringsadress i mitten av juni.

Dator, laddare, hörlurar och väska köps i befintligt skick. Kommunen lämnar ingen service och garanti vid köp av begagnad utrustning. 

Retur av dator 

Om du inte vill köpa dator med utrustning svarar du nej i denna e-tjänst. När du lämnar tillbaka datorn tisdagen den 28 maj kommer en första besiktning göras för att bedöma om dator, laddare och hörlurar är i användbart skick efter normalt slitage. Datorn kommer även att genomgå en grundligare test vid senare nollställning. Om utrustning saknas, eller är skadad, kan du bli ersättningsskyldig enligt låneavtalet. En faktura kommer i så fall att skickas till din folkbokföringsadress.  Ej återlämnad dator kommer att faktureras.

Om du är osäker på om din dator har en skada är du välkommen att visa upp dator och tillbehör för IT-avdelningen (F24) redan nu.

Följ ärendet på Mina sidor

När du skickat in ditt ärende får du en bekräftelse till din e-post eller via sms med de ifyllda uppgifterna.

Du kan följa ditt ärende på Mina sidor. Du meddelas när något sker i ditt ärende.

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa